Telefonos megrendelések: +421 944 235 432 munkanapokon 17:00-ig
Sütőtál, téglalap alakú, barna, pikkelyes minta
Sütőtál, téglalap alakú, barna, pikkelyes minta. Egyedi kerámia edények a konyhájához. Kerámia sütőtálban egészséges és ízletes ételt készíthet.Rendeljen Online!
50€ értékü vásárlás esetén ingyen szállítás!
Készlet: 1 db
Cikkszám: K10803
20,00€

tab_extra

text_intro Sütőtál, téglalap alakú, barna, pikkelyes mintaentry_enquiry


Termék leírása

Sütőtál, téglalap alakú, barna, pikkelyes minta. Méret:  33 cm x 23 cm x 7 cm

Minden példány egyedi, teljes egészében kézzel készül, a formázástól a festésen át a kemencés égetésig, ezért mintázatában, formájában, méretében kis mértékben eltérhet a képeken szereplőtől. Kerámia sütőtálban egészséges és ízletes ételt készíthet.
CSERÉPEDÉNY HASZNÁLATA:
Kerülje a nagy hőingadozást az edény használatakor (hideg edényt tilos forró sütőbe helyezni, ill. a forró edényt hideg felületre), mivel ennek hatására elrepedhet. Hideg sütőbe, rácsra helyezze, majd fokozatosan emelje a hőmérsékletet. Az elpárolgott folyadékot meleg vízzel kell pótolni, soha ne hideg, vagy túl forró folyadékot töltsön utána! Kerülni kell az edény hirtelen lehűtését! Sütőből való kivételkor helyezze deszkára, vagy száraz ruhára.  Befűtött kemencébe ajánlott egy rácsra helyezni az edényt és azzal együtt, előbb a kemence szájában kezdeni a felmelegítést, majd fokozatosan, több szakaszban betolni a forró kemencébe, kellő időt hagyva az edény felmelegedésére (ha egy hideg edényt azonnal a forró kemencébe helyezünk, az hősokkot eredményez, ami az edény elrepedéséhez vezet).
Tisztítása: semleges mosogatószerrel. Alapos szárítás után jól szellőző tárolóba helyezze.

Termék tulajdonságai

Szín
barna

Vélemény írása

Figyelem: HTML kód nem illeszthető be!

Kapcsolódó termékek
cc_cookie_info_title