Telefonos megrendelések: +421 944 235 432 munkanapokon 17:00-ig
Sütőtál, téglalap, fehér, kék virág minta. Egyedi kerámia edények a konyhájához. Kerámia sütőtálban egészséges és ízletes ételt készíthet. Rendeljen Online!
50€ értékü vásárlás esetén ingyen szállítás!
Készlet: Rendelésre
Cikkszám: K10801
20,00€

tab_extra

text_intro Sütőtál, téglalap, fehér, kék virág mintaentry_enquiry


Termék leírása

Sütőtál, téglalap, fehér, kék virág minta, méretei: 34 cm x 24 cm x 7 cm

Minden példány egyedi, teljes egészében kézzel készül, a formázástól a festésen át a kemencés égetésig, ezért mintázatában, formájában, méretében kis mértékben eltérhet a képeken szereplőtől. Kerámia sütőtálban egészséges és ízletes ételt készíthet.
CSERÉPEDÉNY HASZNÁLATA:
Kerülje a nagy hőingadozást az edény használatakor (hideg edényt tilos forró sütőbe helyezni, ill. a forró edényt hideg felületre), mivel ennek hatására elrepedhet. Hideg sütőbe, rácsra helyezze, majd fokozatosan emelje a hőmérsékletet. Az elpárolgott folyadékot meleg vízzel kell pótolni, soha ne hideg, vagy túl forró folyadékot töltsön utána! Kerülni kell az edény hirtelen lehűtését! Sütőből való kivételkor helyezze deszkára, vagy száraz ruhára.  Befűtött kemencébe ajánlott egy rácsra helyezni az edényt és azzal együtt, előbb a kemence szájában kezdeni a felmelegítést, majd fokozatosan, több szakaszban betolni a forró kemencébe, kellő időt hagyva az edény felmelegedésére (ha egy hideg edényt azonnal a forró kemencébe helyezünk, az hősokkot eredményez, ami az edény elrepedéséhez vezet).
Tisztítása: semleges mosogatószerrel. Alapos szárítás után jól szellőző tárolóba helyezze.

Termék tulajdonságai

Szín
fehér

Vélemény írása

Figyelem: HTML kód nem illeszthető be!

Kapcsolódó termékek
cc_cookie_info_title