Telefonos megrendelések: +421 944 235 432 munkanapokon 17:00-ig
Sütőtál, kívülről szürke, belülről barna
Sütőtál, kívülről szürke, belülről barna. Egyedi kerámia edények a konyhájához. Kerámia sütőtálban egészséges és ízletes ételt készíthet. Rendeljen Online!
50€ értékü vásárlás esetén ingyen szállítás!
Készlet: Rendelésre
Cikkszám: K10800
150,00€

tab_extra

text_intro Sütőtál, kívülről szürke, belülről barnaentry_enquiry


Termék leírása

Sütőtál, kívülről szürke, belülről barna. Méretek: 29 cm x 33 cm x 5,5 cm

Minden példány egyedi, teljes egészében kézzel készül, a formázástól a festésen át a kemencés égetésig, ezért mintázatában, formájában, méretében kis mértékben eltérhet a képeken szereplőtől. Kerámia sütőtálban egészséges és ízletes ételt készíthet.


CSERÉPEDÉNY HASZNÁLATA:

Kerülje a nagy hőingadozást az edény használatakor (hideg edényt tilos forró sütőbe helyezni, ill. a forró edényt hideg felületre), mivel ennek hatására elrepedhet. Hideg sütőbe, rácsra helyezze, majd fokozatosan emelje a hőmérsékletet. Kerülni kell az edény hirtelen lehűtését! Sütőből való kivételkor helyezze deszkára, vagy száraz ruhára.  Befűtött kemencébe ajánlott egy rácsra helyezni az edényt és azzal együtt, előbb a kemence szájában kezdeni a felmelegítést, majd fokozatosan, több szakaszban betolni a forró kemencébe, kellő időt hagyva az edény felmelegedésére (ha egy hideg edényt azonnal a forró kemencébe helyezünk, az hősokkot eredményez, ami az edény elrepedéséhez vezet).
Tisztítása: semleges mosogatószerrel. Alapos szárítás után jól szellőző tárolóba helyezze.

Termék tulajdonságai

Szín
barna

Vélemény írása

Figyelem: HTML kód nem illeszthető be!

Kapcsolódó termékek
cc_cookie_info_title